Anti-AGE Ulje RADIANCE ESSENSE

Anti-AGE Ulje RADIANCE ESSENSE
Šifra:
101530
Cena:1.440,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Anti-AGE Ulje RADIANCE ESSENSE za sjaj kože lica "Kompleks 10 ULJA" od 35 ml F166
Ulja za lice su nove zvezde u oblasti nege lica. I to je potpuno opravdano. Ona, međutim, nisu nikakva novost. Već vekovima se ulja za lice i telo smatraju dragocenim eliksirima lepote i blaženstva; ona nam pružaju hranljive sastojke i vitamine.

Vremenom su se, naravno, modifikovala i poboljšala. Ulja su danas prilagođena različitim tipovima kože i pokazala su se kao pravi profesionalci u nezi kože. Bez problema su mogu koristiti uz bilo koju dnevnu ili noćnu kremu. Pružaju puno vlažnosti ali i jačaju odbrambeni mehanizam naše kože. Nije ni čudo, jer je sam sastav ulja, pogotovo biljnih, veoma sličan emulgatorima u koži. Zahvaljujući toj sličnosti sa prirodnim sastavom kože, veoma dobro se prihvataju, a spoljašnji sloj kože ih odlično apsorbuje. Na taj način se hidrira i jača lipidni film kože, što pomaže da se sačuva vlažnost.
Kako se koristi: Nanesite 2-3 kapi ulja na dobro očišćenu kožu lica i vrata. Za bolju apsorpciju primenite kružne pokrete masaže. Izbegavajte područje oko očiju. Samo za spoljnu upotrebu.

Pomlađujuće ulje za sjajnu kožu.
Lagana tekstura "suvog ulja". Brzo se apsorbuje, ne ostavlja osećaj masnoće na koži, ne zatvara pore.

Ne sadrži silikone i konzervanse.
Snažan koktel ulja u kombinaciji sa veoma koncentrisanom retinolom intenzivno hrani kožu, stimuliše regeneraciju ćelija, promoviše podmlađivanje. Preporučuje se za suvu kožu. Sprečava gubitak vlage i bore.

Sastav:
ULJA: ricinusovo, bademovo, ekstrakta korena čička, kokosovo, arganovo, slatke pomorandže, jojoba, pasjeg trna, laneno, semenki grožđa, kamilice, šipkovo, sojino, maslinovo. Ekstrakt koprive, Shea butter, retinol palmitat (vitamin A), tokoferol acetat (vitamin E), ekstrakt Nevena.

Proizvođač: 
Farvater-Kozmetiks

Slični proizvodi