You are here

RIGENFORTE tonični hidroalkoholni losion

RIGENFORTE tonični hidroalkoholni losion
Šifra:
26000093
Cena:1.296,00 RSD
RIGENFORTE tonični hidroalkoholni losion 150ml
RIGENFORTE tonični hidroalkoholni losion za kosu je bogat hranljivim sastojcima koji osvežavaju i jačaju kosu i folikule u cilju sprečavanja daljeg opadanja i proređivanja kose. Idealan je za svakodnevno korišćenje i nakon svakog pranja kose, usporava prerano starenje kose (isušivanje dlake, gubitak sjaja) praćeno opadanjem; redovnom upotrebom obezbeđuje lepšu i jaču kosu. Nakon korišćenja, losion se brzo suši, ne masti kosu i ne daje joj osećaj „težine“, već je ostavlja čistom i sa blagim, prijatnim mirisom.

Pogodan je i za osobe koje imaju osetljiviju kožu glave.

Trajanje tretmana: preporučuje se korišćenje tokom dva meseca. Ponoviti tretman dva do tri puta godišnje.

Sastav Aktivni sastojci:

• Biotinax - patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost. Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokoju njegovo preterano lučenje (seboroični dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje).

• Diaminopirimidin - molekul (komercijalnog naziva aminexil) koji uvećava koren dlake, povećava gustinu kose, sprečava prerani gubitak kose, produžava fazu rasta kose (anagena faza rasta) i stimuliše rast kose.

• Pantenol - derivat pantotenske kiseline (vitamin B5) koji reguliše prirodnu vlažnost kose.

• Kofein i mentol - stimulišu prokrvljenost kože glave i time pospešuju dotok kiseonika u folikule što predstavlja osnovu za rast zdrave kose, usporava njeno prerano starenje i prateće opadanje kose i obezbeđuje lepšu i jaču kosu.

Pakovanje Bočica 150 ml

Proizvođač: 
ESI

Slični proizvodi