Rigenforte šampon

Rigenforte šampon
Šifra:
26000090
Cena:800,00 RSD
Rigenforte šampon 200ml
Rigenforte šampon, za svakodnevnu upotrebu, namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je za tanku i oštećenu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu.

Rigenforte šampon sadrži mešavinu tenzida koji efikasno i dubinski ciste kosu; s obzirom na njegovo neagresivno delovanje prilikom pranja kose - može se svakodnevno koristiti.

Proizvod ne sadrži veštačke boje, parabene i sulfate, pa se posebno preporučuje i nakon tretmana kose keratinom kako bi se duže očuvali efekti tog tretmana. Ovaj proizvod je hipoalergijski, napravljen tako da se izbegne pojava iritacije. Alergološki testovi su izvršeni u Centru za kozmetologiju Univerziteta Ferrara (Cosmetology Centre of Ferrara University).

Sastav Aktivni sastojci:

• Biotinax - patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost. Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokoju njegovo preterano lučenje (seboroični dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje).

• Pantenol i Diaminopirimidin - jačaju kosu.

• Kofein - pospešuje dotok kiseonika u koren kose i produžava životni vek kose.

• Arganovo ulje - hidrira kosu i čini je mekom i lakom za raščešljavanje, sadrži antioksidanse.

Pakovanje: Bočica 200 ml

Količina: 
1
Zapremina: 
200ml
Proizvođač: 
ESI

Slični proizvodi