Multi-Gyn Tablete

Multi-Gyn Tablete
Šifra:
25267009
Cena:1.095,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Multi-Gyn Tablete a10
Multi-Gyn Tablete Izvrsne su za intenzivnu intimnu higijenu Pomažu u sprečavanju vaginalnih infekcija Optimiziju vaginalnu floru Ne sadrže konzervanse Pospešuju razmnožavanje laktobacila

Smanjuju nepoželjni vaginalni miris i sekret

Apsolutno su sigurne, bez neželjenih efekata

Koriste se u kombinaciji s Multi-Gyn vaginalnim irigatorom.

Efikasnost Multi-Gyn Tableta: Ispiranje vagine je intimna procedura. Bočica irigatora i proizvod za ispiranje obično se čuvaju u kupatilskom ormariću ili toaletnoj torbici. Bočice irigatora sa gotovim rastvorom za ispiranje nisu prikladne za nošenje i ne omogućavaju korišćenje tokom putovanja. Kako bi se omogućilo čuvanje i primena proizvoda za ispiranje tokom putovanja, kompanija BioClin je napravila šumeću tabletu za pripremu tečnosti za vaginalno ispiranje.

Pakovanje je malih dimenzija i sadrži 10 tableta - jedna tableta koristi se za jedno ispiranje. Komercijalne tečnosti za ispiranja obično su koncentrovani rastvori, koji se razređuju u bočici za ispiranje. Tečnost za ispiranje uvek sadrži konzervanse koji utiču na mikroorganizme vaginalnog područja.

Multi-Gyn šumeće tablete za ispiranje ne zahtevaju prisustvo konzervanse. Ni jedna od komponenata nije baktericidna i neće uticati na laktobacile kod propisane primene. Komponente su odabrane zbog njihove sigurnosti i dokazano dobrih rezultata kod vaginalnih ispiranja.

Proizvođač: 
BIOCLIN BV

Slični proizvodi