Multi-Gyn LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel
Šifra:
25267002
Cena:990,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Multi-Gyn LiquiGel 30ml
Multi-Gyn LiquiGel Trenutno smanjuje suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje Optimizuje stanje vaginalnog tkiva Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floru

Višestruko dejstvo Multi-Gyn LiquiGel-a

Multi-Gyn LiquiGel ima jedinstveno dejstvo.

Multi-Gyn LiquiGel trenutno smanjuje suvoću vagine. On dovodi vaginalno tkivo u optimalno stanje i stimuliše prirodno vlaženje vagine.

Multi-Gyn LiquiGel zasnovan je na patentiranom 2QR kompleksu koji na siguran i prirodan način neutrališe štetne bakterije. Zato se koristi u procesu prirodnog zarastanja tkivnih oštećenja na intimnom području (npr. nakon porođaja ili nakon operacije).

Multi-Gyn LiquiGel optimizuje stanje vaginalnog tkiva, smanjuje otok i pomaže u sprečavanju iritacije. Proizvod je prirodan, siguran i blag, jer se ne bazira na toksičnim materijama ili jakim hemikalijama, pa zato nema neželjenih efekata. Ovaj jedinstveni proizvod za ličnu negu idealan je za smanjenje suvoće vagine koja može biti uzrokovana: polnim odnosom, hormonskim promenama, lekovima, stresom ili umetanjem tampona. Izvrstan je lubrikant i ima snažan, ublažujući efekat usled čega se povećava uživanje kod polnog odnosa ili olakšava umetanje tampona.

Multi-Gyn LiquiGel prikladan je i za profesionalnu upotrebu kod ginekoloških pregleda. Proizvod je razvijen u konsultaciji sa ginekolozima i specijalizovanim laboratorijima.

LiquiGel može se primenjivati u kombinaciji sa lekovima.

Redovna primena LiquiGela smanjuje iritaciju i obezbeđuje optimalno stanje vagine.

Proizvođač: 
BIOCLIN BV
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi