Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema

Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema
Šifra:
25036765
Cena:1.745,00 RSD
Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema 50ml 88969
Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema značajno smanjuje glavna neželjena dejstva standardnih lekova protiv akni.

Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema je emulzija ulja u vodi (O/W) bez ulja i parfema za masnu, problematičnu i kožu sklonu aknama.Njena jedinstvena kombinacija antiinflamatornog likokalkona A, antibakterijskog dekandiola i karnitin,za regulaciju sebuma, efikasno deluje na problematičnu kožu, tako da čestice koje upijaju sebum vidno čiste pore i čine kožu matiranom, zbog čega predstavlja idealnu dnevnu negu i podlogu za šminku.

 

KLINIČKE STUDIJE

Studija sa preparatima protiv akni sprovedena je da bi se ispitala efikasnost Eucerin DermoPURIFYER Hidratantne dnevne kreme. U "slepoj" studiji je učestvovao 31 ispitanik oba pola, starosti 17-44 godine, u trajanju od preko četiri nedelje. Dermatolozi su tokom ovog perioda testirali dva puta svakog od ispitanika. U drugoj 8-nedeljnoj studiji ispitivanja efikasnosti Eucerin DermoPURIFYER Hidratantne dnevne kreme, učestvovalo je 29 ispitanika, starosti 15-37 godina, koji su bili testirani tri puta.

 

GLAVNI REZULTATI

 -Procena preko fotografija je pokazala vidno smanjenje komedona i bakterije propionibacterium acnes.

 -Samoprocena je pokazala poboljšanu vlažnost i glatkoću kože (potvrđeno korneometrijom i topometrijom).

 -Učesnici su rekli da se formulacija brzo apsorbuje, ne zapušava pore, da im čini kožu mekom i nežnom i da sprečava prekomerno stvaranje sebuma.

 -Rezultati su pokazali veoma dobru podnošljivost na koži i vrlo pozitivne efekte na stanje kože kod pacijenata sa malo akni.

Proizvođač: 
Beiersdorf

Slični proizvodi