Sani-Hem Multiactiv

Sani-Hem Multiactiv
Šifra:
765172
Cena:465,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Sani-Hem Multiactiv 750ml sa raspršivačem
BRZODELUJUĆE SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU BEZ NAKNADNOG ISPIRANJA

Profesionalno biocidno sredstvo koje svojim delovanjem sprečava kontaminaciju i omogućava higijenu i bezbednost namirnica u maloprodajnim objektima, restoranima, mesarama, pekarama i prehrambenoj indistriji.

 

Područje primene:

Preporučuje se za brzu dezinfekciju svih površina koje dolaze u dodir sa hranom kao što su radne i druge površine, daske za rezanje, staklene površine, testere i mesoreznice. Stolovi za pripremanje namirnica, vage, oprema za hladno/ toplo čuvanje hrane, kuhinjska oprema, pribor, rukohvati. Takođe se prporučuje za dezinfekcija površina i predmeta u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, bolnice, škole, predškolski centri, gerentološki centri, banke i svuda gde je velika fluktoacija ljudi.

POSLE UPOTREBE ISPIRANJE NIJE POTREBNO

Potpuna biorazgradivost.

Zadovoljava HACCP standard. Toksikološki bezopasan.

Poseduje širok spektar delovanja protiv Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija, gljivica i virusa (Pseudomonas aeruginosa, Bacillus subtilis (veg. ćelije), Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Aspergilus níger, virusi HBV, HCV, HIV, vaccania, rota, adeno). Ispitivanje izvršeno po DGHM metodi.

 

Uputstvo za upotrebu:

Naprskati sprejom sa 30 cm razdaljine na površinu ili predmet koju nameravamo dezinfikovati tako da cela površina bude u kontaktu sa sredstvom. Upotrebiti 40 ml sredstva/m2 površine.

Eventualno prebrisati čistom krpom ili papirnim ubrusom za jednokratnu upotrebu i pustiti da se sredstvo osuši.

POSLE UPOTREBE ISPIRANJE NIJE POTREBNO.

Suši se bez tragova i ostavlja površine čiste i sjajne. Ne koristi u blizini otvorenog plamena ili za predmete i površine s povišenom temperaturom, jer je sredstvo zapaljivo. Pre upotrebe isključiti električne uređaje. Ostaviti da sredstvo deluje u skladu sa zahtevima EN normama: EN 1276 - 30 sekundi, EN 1650 - 30 sekundi, EN 13697 - 2 minuta.

 

SASTAV:

100 gr sredstva sadrži:

35 gr. etanola,

28 gr. propan-2-ola,

ostalo

Pre korištenja pročitati: Sigurnosne mere zaštite.

Ambalaža je napravljena od PE koji se potpuno može reciklirati. Praznu ambalažu isprati sa vodom i odneti na recikliranje.

Rok trajanja: 5 god.

Skladištiti u orginalnoj ambalaži na temperaturi od -5 do +40 stepeni

Proizvođač: 
Sani-Hem

Slični proizvodi