Bulardi Probiotik

Bulardi Probiotik
Šifra:
110712
Cena:600,00 RSD
Bulardi Probiotik 10 kapsula
Brže – Bolje – Bezbednije: Zaustavlja sve vrste dijareja Otklanja uzrok problema Jedini otporan na delovanje antibiotika u 90% slučajeva rešava putnu dijareju

Bulardi Probiotik u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi Probiotik vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo.

Bulardi Probiotik izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno. Bulardi Probiotik je potpuno prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organizma, a istovremeno reguliše kiselost, obnavlja sluzokožu i pojačava lokalni imunitet u crevima.

Jedna ćelija probiotske gljivice u Bulardi Probiotik-u ima 10 puta veću površinu nego šro je imaju probiotske bakterije, čime vezuje za sebe veći broj štetnih bakterija i virusa, ubrzavajući njihovu eliminaciju iz organizma.

1. Dijareja izazvana upotrebom antibiotika

antibiotickDijareja se javlja kod čak 40% ljudi koji koriste antibiotike!
Bulardi Probiotik je jedini koji može da se koristi i u kombinaciji sa apsolutno svim antibioticima.
To ga čini idealnim sredstvom u borbi protiv dijareje izazvane primenom antibiotika.

2. Dijareja na putovanjima

putovanja-5Istraživanja su pokazala da je Bulardi Probiotik efikasan u sprečavanju dijareje na putovanjima u čak 90% slučajeva. Zato se i preporučuje njegovo preventivno uzimanje 5 dana pre polaska na putovanje i u toku putovanja. Ako se dijareja i javi Bulardi Probiotik će je gotovo trenutno zaustaviti i smanjiti sve neprijatne prateće simptome.

3. Protiv bakterija

BakterijeBulardi Probiotik uništava štetne bakterije i sprečava njihovo nastanjivanje u debelom crevu, a podstiče i obnavlja prirodnu crevnu mikrofloru, čime smanjuje ispoljavanje simptoma.

4. Protiv toksina

Bulardi Probiotik enzimski razgrađuje bakterijske toksine i sprečava njihovo vezivanje za receptore i na taj način onemogućava njihovo štetno dejstvo.

crevnafloraZaštitno dejstvo na ćelije epitela zida creva.
Bulardi Probiotik smanjuje izlučivanje elektrolita, pa samim tim normalizuje izbacivanje vode i gubitak soli iz organizma.
Bulardi Probiotik pospešuje razgradnju šećera i na taj način povećava preuzimanje hranljivih materija.

Regeneriše oštećene ćelije epitela zida creva i tako ubrzava oporavak.
Sprečava gubitak celovitosti epitela i prodor štetnih mikroorganizama u krv

imunitetJača imunitet i smanjuje zapaljenje.
Bulardi Probiotik aktivira odbrambeni sistem u crevima i dovodi do porasta antitela koja se bore protiv uzročnika dijareje. Sprečava jaku lokalnu zapaljensku reakciju tako što smanjuje stvaranje jedinjenja koja uzrokuju zapaljensku reakciju.

Proizvođač: 
Abela Pharm

Slični proizvodi