Aloe Vera sok

Aloe Vera sok
Šifra:
26000099
Cena:1.440,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Aloe Vera sok 1000ml
Nerazblaženi 100% sok svežeg lista Aloe Barbadensis. Proizveden od biljaka u čijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi i hemijska đubriva.

Ovaj sok je jedinstvena mešavina sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je najdelikatnijim postupcima koji omogućavaju prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene.

Sok aloje se tradicionalno koristi za pročišćavanje i jačanje organizma. Fabrika ESI spa za izradu preparata na bazi aloje koristi isključivo biljke organskog porekla i garantuje minimalni sadržaj polisaharida od 7000 mg/l.

Aloe vera ESI sokovi se dobijaju hladnim ceđenjem što im omogućava da zadrže aktivne sastojke (enzime i polisaharide) koji su prisutni u svežoj biljci. Sok od aloje ima visoku nutritivnu vrednost zbog prisustva vitamina, aminokiselina, minerala, ugljenih hidrata i enzima.

Najčešće se preporučuje: za jačanje imuniteta (posledica visokog sadržaja mukopolisaharida). Antivirusni, antibakterijski i antizapaljenski efekti su posledica sadržaja brojnih enzima i antrahinona. za ublažavanje problema organa za varenje, posebno kod kolitisa i iritabilnog kolona za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, kao i ublažavanje neželjenih dejstava nekih lekova (npr. hemioterapeutika) za prevenciju osteoporoze za stimulaciju lučenja insulina i regulaciju glikemije kod pacijenata sa dijabetesom tipa II za prevenciju ateroskleroze

Specifikacija:

Nije pasterizovan, bez veštačkih boja i zaslađivača

Jedinstvena formula koja sjedinjava dobra svojstva celog lista i unutrašnjeg gela

Ne sadrži aloin

Nije razblažen vodom, hladno ceđeni sok Dobija se direktno iz sveže biljke, ručnom obradom

Sok je dobijen od aloje gajene u Americi

Sadržaj polisaharida* ne manje od 7000mg/l *frakcija molekulske težine od 20.000 Daltona

Način upotrebe: Preporučuje se 1 doza od 25ml soka, najviše tri puta dnevno, nerazblaženo ili pomešano sa vodom. Pre upotrebe promućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od mesec dana.

Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može varirati u ukusu, boji i gustini od serije do serije; ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost proizvoda.

Pakovanje 1000

Zapremina: 
1000ml
Proizvođač: 
ESI

Slični proizvodi