Dezihand 12 x 1000ml

Dezihand 12 x 1000ml
Šifra:
101589
Cena:7.410,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Dezihand za suvo pranje ruku 12 x 1000ml

Dostava: 990 rsd    

 

https://www.webapoteka.rs/dostava

 

Sredstvo za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virucid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV)

 

 

SASTAV:

100 g RASTVORA SADRŽI:

  • 73 g etil alkohola 96% (ml/ml)
  • 0,2 g o-fenilfenola

 

 

OSOBINE:

Bistra, zelenkasta tečnost prijatnog mirisa koja neguje ruke, održava vlažnost i prijatan opip ruku. Ne iritira kožu, ni posle duže upotrebe.

 

 

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

DEZIHAND u roku 30 sekundi uništava vegetativne oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija (uklanjajući bacile TBC) deluje na gljivice i viruse (uključujući i HIV). Mikrobaktericidni efekat postiže se za 30 sekundi. Germicidni efekat DEZIHANDA vidimo iz sledećeg pregleda (faximil izveštaja o ispitivanju preparata u zavodu za preventivnu medicinu VMA).

 

 

NAMENA:

Namenjen je za higijensku i hirušku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini, kao i u prehrambenoj industriji, a preporučuje se i u svakodnevnoj kućnoj upotrebi.

 

 

UPOTREBA:

Proizvod se koristi nerazređen. Za higijensku dezinfekciju ruku potrebno je 3 ml DEZIHAND-a naneti na prethodno oprane i suve ruke. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 2 x 5 ml Dezihanda u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta. Dezihand se koristi i za dezinfekciju mesta gde se vrši ubod inekcije i za dezinfekciju operativnog polja.

 

 

UPOZORENJE:

DEZIHAND se koristi spolja, treba izbegavati dodir sa očima. Lako je zapaljiv te ga treba čuvati dalje od izvora toplote. Efikasnost DEZIHANDA je ispitana u zavodu za preventivnu medicinu VMA.

 

 

MSDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS). Zainteresovane za preuzimanje MSDS dokumenta molimo da nas kontaktiraju na broj telefona: 021/6-393-011.

 

 

Proizvođač: 
Sani-Hem
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi