Bulardi Probiotik Junior

Bulardi Probiotik Junior
Šifra:
111264
Cena:650,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Bulardi Probiotik Junior a10
Jedna ćelija BulardiⓇ Probiotik Juniora-a ima 10 puta veću površinu nego probiotske bakterije, čime vezuje za sebe veći broj bakterija i virusa i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma.

DOKAZANO EFIKASNA DOZA: 5 MILIJARDI živih ćelija probiotske gljivice SACCHAROMYCES BOULARDII

Bulardi se preko 80 godina koristi kao rešenje za sve tipove dijareja (proliva). Efikasna doza od 5 milijardi probiotske kulture S. boulardii u rekordnom roku normalizuje rad creva, ublažava tegobe i skraćuje trajanje dijareje kod dece.
Bulardi Probiotik Junior je jedini probiotski preparat čije dejstvo antibiotici ne mogu da oslabe, zbog čega se može koristiti i istovremeno sa antibioticima.
Zbog brojnih kliničkih studija i iskustava pacijenata koja potvrđuju njegovu efikasnost, Evropsko društvo pedijatara gastroenterologa, hepatologa i nutricionista (ESPHAGAN) preporučuje S. boulardii kao prvi izbor u terapiji i prevenciji dijareja.

CINK SMANJUJE TEŽINU i TRAJANJE DIJAREJE i DODATNO JAČA IMUNITET

Deca sa dijarejom imaju smanjenu koncentraciju cinka u plazmi. Cink dokazano efikasno smanjuje težinu, trajanje i ozbiljnost dečije dijareje.
Suplementacija cinkom poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprečava mogućnost dehidratacije. Istovremeno, pomaže regeneraciju epitela creva i obnavljanje njegove funkcije.
Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i odbrambenih sposobnosti, kako od dijareja, tako i od drugih infekcija.
Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF su dali zvaničnu preporuku da cink treba da bude sastavni deo tretmana za rešavanje problema dijareje.

BEZ MAGNEZIJUM STEARATA – POVEĆANA BEZBEDNOST ZA DECU

Za magnezijum stearat se spekuliše da kod pedijatrijske populacije u određenim slučajevima može biti toksičan.
Izostavljanjem ovog sastojka, isključena je bilo kakva mogućnost rizika, i osigurana potpuna bezbednost preparata Bulardi® Probiotik Junior, koji sprečava proliv kod dece.

BulardiⓇ Probiotik Junior ne sadrži alergene mleka tako da je bezbedan za primenu kod dece koja su alergična na proteine mleka.

 

1. Dijareja izazvana upotrebom antibiotika

Dijareja se javlja kod čak 40% ljudi koji koriste antibiotike!
Bulardi Probiotik je jedini koji može da se koristi i u kombinaciji sa apsolutno svim antibioticima.
To ga čini idealnim sredstvom u borbi protiv dijareje izazvane primenom antibiotika.

 

2. Dijareja na putovanjima

Istraživanja su pokazala da je Bulardi Probiotik Junior efikasan u sprečavanju dijareje na putovanjima u čak 90% slučajeva. Zato se i preporučuje njegovo preventivno uzimanje 5 dana pre polaska na putovanje i u toku putovanja. Ako se dijareja i javi Bulardi Probiotik Junior će je gotovo trenutno zaustaviti i smanjiti sve neprijatne prateće simptome.

 

3. Protiv bakterija

BulardiⓇ Probiotik Junior uništava štetnu mikrofloru, podstiče i gradi zdravu mikrofloru.
Bulardi Probiotik Junior u digestivnom sistemu vezuje patogene bakterije za sebe i na taj način ih ubrzano izbacuje iz organizma. Bulardi Probiotik Junior dovodi do obnavljanja prirodne crevne flore tako što sprečava dalji rast i nastanjivanje štetnih bakterija u debelom crevu.

 

4. Protiv toksina

Bulardi Probiotik Junior enzimski razgrađuje bakterijske toksine i sprečava njihovo vezivanje za receptore i na taj način onemogućava njihovo štetno dejstvo. Zaštitno dejstvo na ćelije epitela zida creva.

Bulardi Probiotik Junior smanjuje izlučivanje elektrolita, pa samim tim normalizuje izbacivanje vode i gubitak soli iz organizma. Bulardi Probiotik Junior pospešuje razgradnju šećera i na taj način povećava preuzimanje hranljivih materija.
Regeneriše oštećene ćelije epitela zida creva i tako ubrzava oporavak. Sprečava gubitak celovitosti epitela i ulazak štetnih mikroorganizama u krv.

Pojačava imunitet i smanjuje zapaljenje. Bulardi Probiotik Junior aktivira odbrambeni sistem u crevima i dovodi do porasta antitela koja se bore protiv uzročnika dijareje. Sprečava jaku lokalnu zapaljensku reakciju tako što smanjuje stvaranje jedinjenja koja uzrokuju zapaljensku reakciju.

Proizvođač: 
Abela Pharm
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi