Naturoplex Brusnica kapsule

Naturoplex Brusnica kapsule
Šifra:
111268
Cena:860,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Naturoplex Brusnica kapsule a20
Naturoplex je već 12 godina uspešan PROTIV SVIH URINARNIH INFEKCIJA Svaka druga žena se suočava sa urinarnom infekcijom barem jednom u životu. Takođe veliki je procenat žena kojima se ovi naporni simptomi vraćaju i više puta godišnje!

Patentirana i dokazano efikasna brusnica

Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Upravo ovaj spektar komponenti iz brusnice čini Naturoplex® Brusnicu jedinstvenom.

Aktivni sastojci Naturoplex® Brusnice  su bili predmet brojnih kliničkih studija, komparativnih unakrsnih studija, kao i studija bezbednosti.

Francuska Agencija za Bezbednost Hrane potvrdila je da količina aktivnih materija u dnevnoj dozi preparata Naturoplex® Brusnica efikasno pomaže da se spreči prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Na ovaj način štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i izazovu urinarnu infekciju.

 

Proizvod celog ploda Američke brusnice

Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® Brusniceprovereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.

Rezultati ovih studija pokazali su i da je Naturoplex® brusnica mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocianidinima.

 

Kako se koriste Naturoplex kapsule
 

Način upotrebe:
Odrasli i deca starija od 3 godine: 1-2 kapsule dnevno.
Napomene:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Kontraindikacije:

-Preosetljivost na neku od komponenti preparata
-Ne preporučuje se deci ispod 3 godina starosti
-Ne preporučuje se dojiljama i trudnicama

 

Interakcije: Nisu poznate.
Neželjena dejstva: Nisu poznata.
Pakovanje: 20 kapsula (10 g)

Proizvođač: 
Abela Pharm
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi