D-Manozinn kesice

D-Manozinn kesice
Šifra:
111294
Cena:1.290,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

D-Manozinn kesice 10x2,09g
ZBOGOM infekcijama mokraćne bešike!

D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta. Terapija D-MANOZINN-om pacijentima pruža efikasan tretman u prevenciji i eliminaciji infekcije, ali je dodatni benefit za pacijenta i to što je D-MANOZINN bezbedan za dugotrajnu kontinuiranu primenu i nema registrovanih neželjenih efekata.

 

D-MANOZINN oslobađa urinarni trakt od bakterije E coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul d-manoze bivaju izbačene iz organizma putem urina.

Brzo i lako oslobađa od tegoba
Odlično se podnosi
Podstiče aktivnost imunog sistema
Ne dovodi do razvoja rezistencije
Nema neželjenih efekata
Pogodan za decu, trudnice i dojilje
Pogodan za dijabetičare uz kontrolu glikemije
Prvi preparat u Srbiji koji sadrži d-manozu

 

Kako D-MANOZINN deluje?

 

Volumen urina i “dobre” bakterije koje žive u urinarnom traktu najčešće sprečavaju bakteriju E. coli da se razvije.

U slučajevima kada je volumen urina nedovoljan – dehidracija ili kad je mokraćna bešika pritisnuta i zgnječena kao u slučaju trudnoće, urin će se predugo zadržavati dajući šansu bakterijama da se razviju, i na taj način izazovu iritaciju i inflamaciju.

Bakterija koja najčešće dovodi do zapaljenja mokraćne bešike kao i urinarnog trakta je bakterija E. coli. Ova bakterija ima prstolike produžetke, fimbrije, na svojoj površini kojima se ona vezuje za površinu zida urinarnog trakta kod čoveka i na taj način započinje infekcija.

 

Način primene

 

Odrasli i deca preko 12 godina

Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana uzimati 1 kesicu ili 1 doznu kašičicu praška razmućenu u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem 1 kesice ili 1 dozne kašičice praška, 2 puta dnevno.
Prevencija rekurentnih urinarnih infekcija: Jednom dnevno 1 kesicu ili 1 doznu kašičicu praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Odojčad i deca do 12 godina

Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana razmutiti ½ kesice ili ½ dozne kašičice praška u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem ½ kesice ili ½ dozne kašičice praška, 2 puta dnevno.
Prevencija rekurentnih urinarnih infekcija: Jednom dnevno ½ kesice ili ½ dozne kašičice praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Proizvođač: 
Innventa
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi