MemoriAktiv

MemoriAktiv
Šifra:
229381
Cena:535,00 RSD
MemoriAktiv - Cuva memoriju kapsula a30
Sinergija „ Francuskog paradoksa“ i tradicionalne kineske medicine Poznato da je za „Francuski paradoks“ odgovorno kvalitetno crveno vino koje je bogato resveratrolom, antioksidansom iz grupe polifenola. U MemoriAktiv kapsulama je prisutan trans-resveratrol, poreklom iz suvog ekstrakta biljke Polygonum cuspidatum, koji je biološki najaktivniji. Kao antioksidans, na ćelije prvenstveno deluje tako što ih štiti od dejstva slobodnih radikala, sprečava pojavu oštećenja i usporava njihovo starenje. Ima izuzetno povoljan efekat na kardiovaskularni sistem.

Štiti endotelne ćelije od LDL oksidacije, povećava produkciju vazodilatatora azot monoksida i smanjuje ekspresiju vazoaktivnih peptida, tako održava zdrave kapilare, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. To uključuje i cerebralne krvne sudove, što dovodi do poboljšanja moždane cirkulacije.

Ginkgo biloba, biljka koja se preko 5000 godina primenjuje u tradicionalnoj kineskoj medicini. Suvi ekstrakt lista ginkga sadrži flavonoide, proantocijanide, diterpenske i seskviterpenske laktone... Njihovim antioksidantivnim delovanjem, sprečava se oštećenje ćelija i usporava njihovo starenje. Protektivno dejstvo naročito je značajno za krvne sudove i neurone. Delujući sastojci iz ginka dovode do smanjenja viskoziteta krvi i njenog boljeg protoka.

Poboljšava se moždana cirkulacija i povećava dotok kiseonika i hranjivih materija ka mozgu, što omogućava njihovu bolju iskoristljivost, naročito kod starijih, kod kojih je kapacitet za to smanjen. Tako ginkgo ima povoljan efekat na proces kratkoročnog pamćenja i koncentracije. Pored cerebralne, ginkgo povoljno utiče na perifernu cirkulaciju i tonus krvnih sudova.

MemoriAktiv se preporučuje:

• Za poboljšanje svih kognitivnih funkcija, za bolje pamćenje, koncentraciju i pažnju

• Kod povećanih intelektualnih napora

• Kod vrtoglavice i zujanja u ušima

• Za poboljšanje periferne cirkulacije

• Kao moćan prirodni antioksidans

• Za zaštitu srca i krvnih sudova

Količina: 
1kom
Proizvođač: 
ESENSA

Slični proizvodi