LEOCARDIN kapi

LEOCARDIN kapi
Šifra:
12827935
Cena:600,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

LEOCARDIN kapi 30ml
Hrani Vaše srce

LEOCARDIN su potpuno prirodne kapi koje hrane i jačaju Vaše srce. On je tu da Vam se nađe posle infarkta, nakon iscrpljujućih bolesti i virusnih infekcija koje slabe Vaš srčani mišić. Na prirodan način dovodi u ravnotežu krvni pritisak tako što obara povišeni, a podiže snižen krvni pritisak.

LEOCARDIN su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže konzervanse i ne izazivaju zavisnost kod ljudi. Zahvaljujući svom sastavu LEOCARDIN redukuje verovatnoću srčanih napada, normalizuje krvni pritisak i usporava starenje krvnih sudova. LEOCARDIN se najčešće koristi za tretiranje sledećih tegoba:

Angina pektoris
stanja posle infarkta
poremećaj srčanog ritma
povišen holesterol
problemi sa cirkulacijom
problemi sa krvnim pritiskom
infekcije izazvane Koksakijevim virusima
Sastav
Leonuri herba, Equiseti herba, Melissae folium, Valerianae radix et rhizoma, Veronicae herba, Visci herba.

Primena
Angina pektoris, stanja posle infarkta, infekcije izazvane Koksakijevim (Cooxsacki) virusima, poremećaj srčanog ritma, povišen holesterol, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Dejstvo
Kombinacija aktivnih principa u LEOCARDIN-u ispoljava terapijska dejstva kod mnogih srčanih problema. LEOCARDIN hrani srce, osvežava ga i čini snažnijim. Hraneći srce i šireći krvne sudove (koronarke) pomaže kod angine pektoris, u stanjima posle infarkta, nakon iscrpljujućih bolesti, virusnih infekcija izazvanih Koksakijevim virusima koje slabe srce i funkciju srčanog mišića. Acetil-holin prisutan u LEOCARDIN-u koji deluje kao antihipertenziv i parasimpatikomimetik dovodi u ravnotežu krvni pritisak tako što obara povišen, a podiže snižen krvni pritisak. Holin u isto vreme deluje i lipolitički, razlaže masnoće, usporava njihovo deponovanje u zidove krvnih sudova i formiranje neravnina na njihovoj unutrašnjoj površini čime se bitno zaustavlja proces arterioskleroze. Povećana eliminacija tečnosti iz tela smanjuje opterećenost organizma i reguliše cirkulaciju što je delotvorno kod različitih otoka i arterijske hipertenzije. Minerali iz LEOCARDIN-a direktnim ugrađivanjem u ćelije i ćelijske membrane poboljšavaju gipkost i elestičnost krvnih sudova što takođe utiče na poboljšanje cirkulacije. LEOCARDIN redukuje verovatnoću srčanih napada, normalizuje krvni pritisak, cirkulaciju i srčani ritam, usporava starenje krvnih sudova.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 LEOCARDIN kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje LEOCARDIN-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Neželjena dejstva
Nisu poznata.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

Rok trajanja
Do roka označenog na pakovanju

Registrovano
Proizvod je registrovan i upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Proizvođač: 
HERBA SVET

Slični proizvodi