Kapilarus

Kapilarus
Šifra:
20006038
Cena:1.410,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Kapilarus kapsule a90
Kapilar je prirodni preparat koji sadrži dihidrokvercetin izolovan iz biljke Sibirski ariš, koja raste u ekološki čistim oblastima Sibira. Dihidrokvercetin je antioksidans koji ima snažno pozitivno delovanje na protok krvi, zbog čega se posebno koristi kod stanja i oboljenja uzrokovanih ili praćenih lošom perifernom cirkulacijom. 

Dejstvo dihidrokvercetina, dobra podnošljivost i bezbednost pri upotrebi, potvrđeni su brojnim studijama, kao i u svakodnevnoj praksi u Rusiji gde se tradicionalno koristi više od 50 godina.

Područje primene

Kapilar se preporučuje:

• osobama koje imaju lošu perifernu cirkulaciju, koja se manifestuje karakterističnim simptomima: osećaj hladnoće, bol, peckanje, trnjenje, grčevi u rukama i nogama

• kod oboljenja kardiovaskularnog sistema (ishemijska bolest srca, hipertenzija, nakon infarkta miokarda), šećerne bolesti, oboljenja oka (katarakta, retinopatija, glaukom), kao dopuna svakodnevnoj terapiji.

 

Način upotrebe

Kako se kapilar upotrebljava? Odrasli i deca starija od 14 godina:

• 2 kapsule 3 puta dnevno za vreme jela, kod loše periferne cirkulacije

• 1 kapsula 3 puta dnevno za vreme jela, preventivno za poboljšanje funkcionalnog stanja kardio-vaskularnog sistema.

Preporučuje se kontinuirana primena tokom dužeg vremenskog perioda, a prvi pozitivni efekti se zapažaju posle 3-4 nedelje upotrebe.

Proizvođač: 
HEMOFARM
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi