Meno Flavon

Meno Flavon
Šifra:
34861
Cena:633,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Meno Flavon cps. a30
Ako ste u menopauzi ublažiće vam tegobe (nalete vrućine, nervozu, nesanicu) i smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih i malignih oboljenja.

Preporučuje se i kao dopuna terapiji za osteoporozu. Sadrže i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štite i od kardiovaskularnih i malignih bolesti.

Sastav: Sadrži 100% prirodna, rastvorljiva i nerastvorljiva, dijetna vlakna iz ovsa vrhunskog kvaliteta.

Nutritivna vrednost: 1 kapsula sadrži Ekstrakt soje (100mg) standardizovan na 40% sojinih izoflavona Proteini (1,38%) Masti (3,2%) Ukupni ugljeni hidrati (89,91%) Energetska vrednost u 100g: (1692kJ) Ostali sastojci ( Mikrokristalna celuloza, Mg-stearat)

Preporučuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim časovima. Ako ste u menopauzi, konsultujte se sa svojim lekarom u vezi sa preparatom, da biste dobili najbolje za svoje zdravlje, jer vam je potrebna dodatna terapija pošto nema estrogena da uvede Ca u kosti. Kao dopuna klasičnoj terapiji za osteoporozu, dobra je kombinacija Omega 3 + OsteoPrevent + MenoFlavon, jer fitoestrogeni iz MenoFlavona imitiraju estrogen. Možda će vam lekar smanjiti zvaničnu terapiju ako uzimate ovaj preparat(e).

Proizvođač: 
MM Global

Slični proizvodi