Sani-Hem Bodyderm 1000

Sani-Hem Bodyderm 1000
Šifra:
765135
Cena:285,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Pakovanje: 
Sani-Hem Bodyderm 1000ml
Sredstvo za pranje ruku i kupanje pacijenata sa antiseptičkim dejstvom

SASTAV: Anion aktivni tenzid, amfoterni tenzidi, nejogeni tenzidi, o-fenilfenol 0,3% miris, konzervans, boja.

 

OSOBINE: Viskozna plava transparentna tečnost prijatnog mirisa, vrlo povoljno deluje na kožu, sprečava nastajanje rana. Pospešuje profilaktičko i terapijsko dejstvo u lečenju dermatita i ekcema. Koža ga dobro podnosi jer u sebi sadrži komponentu za negu kože. Pri dužoj primeni nisu zabeleženi negativni efekti kao nadražljivost i preosetljivost.

 

NAMENA: Namenjen je za pranje i kupanje pacijenata, za higijensko pranje ruku u zdravstvenim ustanovama, u školskim i predškolskim ustanovama, u veterini, prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu.

 

ANTIMIKROBNO DELOVANJE: Deluje baktericidno i fungicidno. Delovanje na Pseud. aeruginosa, Staph. Aureus, Alcaligenes xiloidans, C.albicans. Ispitano u INSTITUTU ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA NOVI SAD.

 

UPOTREBA: Kod pranja pacijenata sredstvo se koristi nerazređeno i nanosi se pomoću vlažnog sunđera ili rukavice. Kod kupanja pacijenata u slučaju punih kada dozira se 50-100 ml sredstva po potrebi pre sipanja vode u kadu. Kod tuširanja sredstvo se koristi slično šamponu za tuširanje. Bodyderm se koristi za higijensko pranje ruku, pranje i kupanje dece i odojčadi.

 

PAKOVANJE: PE boce od 1000 ml. PE kanistri od 5lit. NAPOMENA: Sredstvo je osetljivo na niske temperature, pa se treba skladištiti na temperaturi iznad 0 stepeni.

Proizvođač: 
Sani-Hem
For Kupindo: 
Da
Aktivno: 
Da
Kupindo Category: 
Product state: 
Nekorišćen
Poštarina: 
DExpress
Način plaćanja: 
Plaćanje pouzećem
Tekući račun (pre slanja)
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi