MENI
Korpa

Blog RSS Feed

06 12 7 najznačajnijih svojstva jedinstvene alge Spiruline
Web 2 1273
Spirulina pripada porodici plavo-zelenih algi takozvane cijanobakterije. Ove alge se uzgajaju u prirodnom okruženju u jezerima Srednje- i Južne-Amerike. Hranljiva vrednost Spiruline je veći od bilo koje nama poznate hrane ili suplementa. Spirulina je..
11 28 Sezona jačanja imuniteta
Web 0 960
Pred zimsku sezonu virusa, bakterija neophodno je na vreme otpočeti  jačanje organizma i stimulaciju imuniteta.Na tržištu ima dosta kvalitetnih i dobrih preparata za pravilno funkcionisanje odbrambenih aparata organizma, bitno je pronaći adekvatan, k..
11 25 Dijeta, ali pametno
Web 0 544
Atkins dijeta, Dukan dijeta, UN dijeta, proteinska dijeta, kupus dijeta, dijeta od 90 dana, hrono dijeta, mesečeva dijeta...toliko vrsta preporuka za redukciju telesne mase, neki nastali nakon dugogodišnjih istraživanja uvaženih nutricionista, a neki..
11 21 Magnezijum - nezamenljiv mineral
Web 0 1129
Magnezijum je makroelement koji učestvuje u više od 300 procesa u organizmu, veoma je bitan kod normalnog funkcionisanja:glatkih i poprečno-prugastih mišićaNajvažnije je dejstvo na srčani mišić i na glatke mišiće krvnih sudova, takođe i skeletno miši..
11 18 Bol - mišići i zglobovi
Web 0 4133
Bol u mišićima i bolovi u zglobovima može da nastane u raznim formama i sa raznim simptomima i uzrocima. Bol u leđima, kolenima, grčevi mišića su najčešći oblici bolova. Bol može biti akutna i hronična.Uzroci koji mogu da dovedu do bolova u zglobovim..
11 14 Magnetrans - direktno u Vašem ritmu!
Web 0 614
Magnetrans direkt granule 375 mgZašto treba unositi više magnezijumaMagnezijum je jedan od značajnih minerala neophodnih za pravilno funkcionisanje organizma.Zahvaljujući njemu pokreće se 300 metaboličkih procesa u organizmu:Ukoliko ste dugo pod stre..
11 47 Lekovita zova
Web 0 5442
Zova ( lat. Sambucus nigra ) je višegodišnja drvenasta biljka iz roda Sambucus.Zova je nisko drvo ili žbun sa uzdužno ispucalom, sivosmeđom korom, raste od 3 do 8 m visine, naspramnih i neparno perastih, testerasto nazubljenih listova.Cvetovi su žućk..
11 34 Šta je Uv zračenje?
Web 0 4613
Sunce, kao izvor toplote i svetlosti  je i izvor samog života na našoj planeti. Sunčeva svetlost dospeva do Zemlje, a intenzitet zraka postepeno opada. Sunčev spektar se sastoji od ultraljubičastih kratkih talasa, vidljivog spektra i infracrvenih tal..
Prikazuje se 1 do 8 od 46 (6 strana)