MENI
Korpa

Biljni šampon za negu mladalačke kose

Biljni šampon za negu mladalačke kose
Biljni šampon za negu mladalačke kose

Pojačava se rad žlezdi i lučenje hormona, što dovodi do većeg mašćenja kose.

Za lep i negovan izgled, kosa se svakodnevno tretira šamponima za masnu kosu i vodom punom Ca i Mg bikarbonatima koji smanjuju penu i dejstvo aktivnih principa iz šampona, što dovodi do sušenja kože glave i perutanja. Da bi se izbeglo korišćenje neprimerenih preparata, napravili smo Biljni šampon za negu mladalačke kose.

Posebno napravljena kombinacija ekstrakata koprive, planinskog bilja, kamilice i ruzmarina, prodire u strukturu vlasi, hidrira i uspostavlja njenu prirodnu ravnotežu. Redovnom upotrebom vraća kosi sjaj i čini je otpornom na spoljašnje uticaje.

Aktivne biljne komponente:

Kopriva je jedna od najboljih biljaka za negu kose. Veoma je bogata raznim mineralima (Ca, P, Fe, Si, Mg, Na), vitaminima (C, A, B2, K), belančevinama, ugljenim hidratima i mastima. Zbog svog sastava veoma je hranljiva za koren kose, zaustavlja opadanje i pospešuje rast kose, a silicijumova jedinjenja učvršćuju koren kose i sprečavaju lomljenje vlasi.

Planinsko bilje, koje se sakuplja na prostranim pašnjacima Stare Planine u ekološki čistom i netaknutom ambijentu, čini više od 20 vrsta raznih trava i samoniklog lekovitog bilja. Njihovi ekstrakti imaju antibakterijsko dejstvo, povoljno utiču na rast kose i daju šamponu divan miris svežine i planinskog vazduha.

Aktivne supstance kamilice (hamazulen, bisabolol, matricin) imaju antiseptičko, baktericidno i fungicidno delovanje, a kosi daju mekoću i sjaj.

Ruzmarin, kao iritant, draži kožu i pojačava cirkulaciju jer sadrži etarsko ulje u kome ima pinena, kamfora, borneola, tanina. Pomaže da ostale aktivne supstance brže prodru u koren kose i povoljno deluje na njen rast.

Način upotrebe:

Biljni šampon za negu mladalačke kose koristi se jednom nedeljno ili češće, shodno navikama. Šampon utrljati u vlažnu kosu i ostavti kratko da deluje, a potom temeljno isprati. Prilikom pranja kosu šamponirati dva puta. Posle pranja, dok je kosa još uvek vlažna, na vlasište aplikatorom naneti losion Losion za negu mladalačke kose. Blago ga utrljati i masirati vrhovima prstiju.

Krajnji efekat Biljnog šampona za negu mladalačke kose je smanjenje prekomernog mašćenja kose i negovan izgled.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
631,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a