Humana Elektrolit sa ukusom banane 75g

Humana Elektrolit sa ukusom banane 75g
Šifra:
765012
Cena:720,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Humana Elektrolit sa ukusom banane 75g, deca i odrasli,posle 12.meseca
Humana Elektrolyt sa ukusom banane, 75g (12 kesica po 6,25g)

Dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namenu – za oralnu rehidrataciju za decu i odrasle

Humana Elektrolit je hrana za posebne medicinske namene koji se posavetu lekara koristi za oralnu rehidrataciju – nadoknadu tečnosti i minerala.

Humana elektrolit je u obliku praška sa ukusom banane, koji se lako rastvara u vodi ili čaju. Dobijeni rastvor se može koristiti odmah, prema preporuci o doziranju.

Humana elektrolit je mešavina mineralnih materija i služi za brzu nadokandu mineralnih materija i tečnosti, u prvih 6-12h prvog dana kod akutnog proliva (sredstvo za oralnu rehidrataciju).

Humana elektrolit se koristi za potrebe ishrane u tretmanu dijareje kod dece starije od 12 meseci, školske dece i odraslih.

 

PRIPREMA: Sadržaj jedne kesice (6,25 g praška) rastvoriti u 250 ml sveže prokuvane vode za piće ili zagrejane Humana vode za bebe ili u 250 ml čaja (od kamilice ili komorača). Pre upotrebe proveriti da li je temperatura rastvora odgovarajuća (37 C).

 

VAŽNE NAPOMENE: Pridržavajte se strogo razmere za rastvaranje! Prašak se ne sme uzeti nerastvoren! Rastvor elektrolita se uzima u kraćim vremenskim intervalima u manjim porcijama, a naročito treba voditi računa kod dece koja suo zbiljno bolesna (u težim stanjima, na primer kod povraćanja).

 

Napomena: Kod dijareja treba voditi računa o dovoljnom unos utečnosti u organizam (dodatak: nezaslađeni čaj od komorača, kamilice, šipurka...). Molimo da ne koristite dodatne napitke koji sadrže ugljene hidrate. U ishrani se, kod dijareja, prema konsultacijama sa lekarom, može koristiti Humana HN -lekovita hrana, a kod rizika od alergija Humana HA (hipoalargena) hrana.

Proizvođač: 
Humana GmbH

Slični proizvodi