BAMBO Pelene Nature 4 Maxi 7-18 kg a60

BAMBO Pelene Nature 4 Maxi 7-18 kg a60
Šifra:
310144
Cena:1.699,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

BAMBO Nature 4 Maxi pelene 7-18 kg a60
BAMBO Nature eko pelene za decu imaju minimalan uticaj na životnu okolinu i zato su maksimalno bezbedne decu! Premuium eko pelene iz Danske za roditelje koji žele više!

BAMBO pelene nose oznaku Nordijskog labuda (Nordic Eco label) gde je ceo proces proizvonje u fabrici u Danskoj transparentan i eco-friendly, kao i same pelene, te stoga imaju minimalan uticaj na životnu okolinu, a i na Vašu bebu.

BAMBO pelene su eko pelene jer su bezopasne su za životnu okolinu, ne sadrže parfeme, losione, nemaju miris, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, 100% bez hlora i lateksa, a samim tim su maksimalno bezbedne i za Vašu bebu.

BAMBO pelene daju sigurnost i poverenje roditeljima u Premium kvalitet, a bebi daje osećaj udobnosti zbog izuztno meke unutrašnje strane pelene. Premium kvalitet BAMBO Nature nove generacije ekoloških pelena omogućava komfor Vašoj bebi, pruža veću slobodu pokreta jer je pelena tanja nego ikad i još mekša, a visoka moć upijanja sa duplim jezgrom obezbeđuje miran san, tako da je jedna pelena dovoljna za jednu noć.

Dermatološki ispitano FSC

Pakovanje sadrži 60 komada.

Proizvođač: 
ABENA

Slični proizvodi