BAMBO Pelene Nature 2 Mini 3-6 kg a30

BAMBO Pelene Nature 2 Mini 3-6 kg a30
Šifra:
310132
Cena:709,00 RSD
BAMBO Nature 2 Mini pelene 3-6 kg a30
BAMBO Nature eko pelene za decu imaju minimalan uticaj na životnu okolinu i zato su maksimalno bezbedne decu! Premium eko pelene iz Danske za roditelje koji žele više!

BAMBO pelene nose oznaku Nordijskog labuda (Nordic Eco label) gde je ceo proces proizvonje u fabrici u Danskoj transparentan i eco-friendly, kao i same pelene, te stoga imaju minimalan uticaj na životnu okolinu, a i na Vašu bebu.

BAMBO pelene su eko pelene jer su bezopasne su za životnu okolinu, ne sadrže parfeme, losione, nemaju miris, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, 100% bez hlora i lateksa, a samim tim su maksimalno bezbedne i za Vašu bebu.

Bambo Pelene Cena 709,00 RSD​.

BAMBO pelene daju sigurnost i poverenje roditeljima u Premium kvalitet, a bebi daje osećaj udobnosti zbog izuzetno meke unutrašnje strane pelene. Premium kvalitet BAMBO Nature nove generacije ekoloških pelena omogućava komfor Vašoj bebi, pruža veću slobodu pokreta jer je pelena tanja nego ikad i još mekša, a visoka moć upijanja sa duplim jezgrom obezbeđuje miran san, tako da je jedna pelena dovoljna za jednu noć.

Dermatološki ispitano FSC

Pakovanje sadrži 30 komada.

Proizvođač: 
ABENA

Slični proizvodi