Hedrin Once

Hedrin Once
Šifra:
12827743
Cena:1.450,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Hedrin Once gel 1 x 15 min
Bezbojno sredstvo koje ubija vaške i gnjide i do 100%, u roku od 15 minuta.

Deluje tako što što stvara fizičku prepreku za prolaz vazduha do vaške, a sadrži i Penetrol koji omogućava proizvodu da dospe u jajašca i uništi ih kada je to potrebno.

Klinički rezultati pokazuju da Hedrin Once deluje već nakon jedne 15-minutne upotrebe, ali je kosu neophodno kontrolisati posle otprilike nedelju dana, ako želite da budete sigurni da nema živih vaški ili jajašaca posle tretmana. Ukoliko otkrijete živu vašku, tretman se mora ponoviti. Gel je potpuno bezbedno primenjivati ukoliko se koristi prema uputstvu. Vaške i gnjide ne razvijaju otpornost na ovaj proizvod.

 

Hedrin tečni gel se koristi kod odraslih i dece starije od 6 meseci.

Imajte na umu da:

  • Tečni sastojci sadržani Hedrin Once preparatu nisu isparljivi. Ipak osnovne mere predostrožnosti se moraju poštovati. Držite kosu i odeću podalje od otvorenog plamena i drugih mogućih izvora vatre.
  • Ukoliko jedan član porodice ima vaške, neophodno je da prekontrolišete sve članove porodice, a svaki član porodice kod kog su primećene žive vaške mora naći vremena da uradi tretman.

 

 

Hedrin proizvode za tretman i prevenciju vašljivosti potražite u apotekama.Hedrin je odobren za upotrebu kod dece od 6 meseci, trudnica, dojilja. Čak i rizične grupe, kao što su osobe sa astmom mogu koristiti Hedrin.http://ceumed.rs/hedrin-once34

Posted by Volipametno.rs on Friday, October 9, 2015

Kako se koristi:

  • preškirom prekrijte ramena
  • pre svake upotrebe dobro promućkajte bocu
  • na suvu kosu nanesite dovoljnu količinu da glava i kosa budu potpuno prekrivene
  • prstima ili jednostavnim češljem pažljivo i ravnomerno rasporedite preparat od korena do vrha
  • ostavite na kosi minimum 15 minuta (po potrebi i duže)
  • nanesite šampon direktno na tretiranu površinu. Pre kvašenja potpuno pokrijte kosu šamponom. Sastojci Hedrin Once odbijaju vodu, pa će Vam, ukoliko pokvasite kosu pre nanošenja šampona, biće teško da uklonite gel.
  • Pažljivo našamponirajte, zatim isperite kosu. Ako je potrebno, primenite balzam za kosu, zatim isperite i osušite kosu. Ukoliko posle sušenja gel nije u potpunosti uklonjen, ponovite postupak, ponovo nanoseći šampon na suvu kosu. 

 

Hedrin Once tečni gel sadrži 100.000cst  4%-dimetikon. Dimetikon je hemijski sastojak. Ostali sastojci su: Penetrol, silikonsko ulje i sredstvo za zgrušavanje.

 

Proizvođač: 
THORNTON & ROSS
For Kupindo: 
Da
Aktivno: 
Da
Kupindo Category: 
Product state: 
Nekorišćen
Poštarina: 
DExpress
Način plaćanja: 
Plaćanje pouzećem
Tekući račun (pre slanja)
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi