You are here

Novosti

Terranova - Budućnost suplementacije od sada i u Webapoteci!

 

U poslednjoj deceniji uspon interneta omogućio je veću dostupnost naučnim istraživanjima kao i informacijama koje se tiču ishrane i pojedinih proizvoda i nutrijenata koji utiču na naše zdravlje. Istovremeno je povećan interes ka samoizlečenju. Terranova je jedinstveni britanski brend suplemenata koji nudi aktivne oblike najkvalitetnijih nutrijenata koji štetne pomoćne supstance, aditive, zamenjuje vlastitom mešavinom prirodnih organskih lekovitih biljaka i superhrane koje nazivamo Magnifood kompleks.

NOVO! Weider proizvodi u Webapoteci

Leucin, izoleucin i valin ubrajaju se u aminokiseline razgranatog lanca (BCAA). To su esencijalne amonikiseline i neophodno ih je unositi u organizam putem ishrane, jer imaju značajnu ulogu u izgradnji mišićnog tkiva. Čuvaju rezerve glikogena u mišićima od preteranog razlaganja za vreme intenzivnog fizičkog napora.

 

Radno vreme za praznike

 

 

Poštovani naši kupci!

 

Obaveštavamo Vas da porudžbine pojedinih brendova nećemo moći poslati u roku zbog predstojećih praznika.

NOVO u liniji Cell-1 proizvoda - Losion za telo

 

Milioni kupaca širom sveta uživaju u Swiss Medical proizvodima. Sa Cell-1 SMP je stvorio poseban proizvod za različite zahteve svake kože.

Cell-1 je jedinstveni gel za Vašu negu kože. 100% iz Švajcarske. Gel za kožu sa ekstraktom puža regeneriše kožu intenzivno. 

 

Stranice