Eucerin MEN Silver Gel za brijanje

Eucerin MEN Silver Gel za brijanje
Šifra:
25036760
Cena:960,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Eucerin MEN Silver Gel za brijanje 150ml 63951
Gel za brijanje za osetljivu kožu formulisan sa polimerima za lakše brijanje za posebno blisko brijanje i jonima srebra za sprečavanje nastanka iritacija, čak i na problematičnoj koži.

Eucerin MEN Silver Gel za brijanje sa aktivnim jonima srebra ima antiseptičko i antibakterijsko dejstvo. Sadrži i polimere za lakše brijanje koji sprečavaju nastanak iritirajućih mikro-posekotina i pružaju optimalno klizanje brijača. Eucerin MEN Silver Shave gel za brijanje je savršen za blago i blisko brijanje. Formula je pogodna čak i za osetljivu i problematičnu kožu. Podnošljivost je klinički dokazana, čak i kod atopijskog dermatitisa i kože sklone aknama. Nakon upotrebe koža je aktivno umirena, meka na dodir i izgleda zdravo.

 

KLINIČKE STUDIJE

Kliničke studije su dokazale efikasnost i podnošljivost na koži čak kod atopijskog dermatitisa i koži sklonoj akna.

Ispitivanja kod 254 ispitanika za Eucerin MEN Silver Preparate za brijanje su dokazala:

 

GLAVNI REZULTATI

"Vrlo dobra i dobra podnošljivost na koži" potvrđeno od strane 100% ispitanika sa atopijskim dermatitisom i kožom sklonom aknama.

"Brijač klizi preko kože" potvrđeno od trane 97% ispitanika.

"Nema peckanja" potvrđeno od trane 88% ispitanika.

 

SASTOJCI

Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glicerin, Parafinsko ulje (petrolatum) i mikrokristalni vosak (Cera Microcristallina), Isobutane, Bisabolol, Silver Citrate, Nylon-12, Gossypium Oil, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Propylene Glycol, BHT, Citric Acid, Pirokton olamin, Parfum

Proizvođač: 
Beiersdorf

Slični proizvodi