Olive energy krem

Olive energy krem
Šifra:
20276004
Cena:390,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Olive energy cream 125ml
Olive energy cream Maslinovo ulje, ši buter, vitamin E intenzivno hidrantna, energetska i revitalizirajuća krema koja daje koži blistav i svež izgled za svakodnevnu negu kože lica, ruku i tela

Olive energy cream je bogat antiokidansima, hrani kožu i omekšava je.

Bez parabena bez parafina lagana, brzo upijajuća krema koja ne masti kožu

Maslinovo ulje je lipofilni emolijens koji formiranjem filma na koži sprečava odavanje vode sa njene površine i tako kožu čini hidrantnom, mekom i elastičnom. Takođe, štiti kožu od štetnih uticaja okoline, UV zraka i delovanja slobodnih radikala. Preparati na bazi maslinovog ulja poboljšavaju opšte stanje kože čineći je glatkom i obezbeđuju potpuno prirodan put do zdrave i negovane kože.

Ši buter je lipofilni emolijens iz afričkog oraha, biljke koja se tradicionalno koristi kao prirodni UV filter, a takođe i štiti kožu od isušivanja.

Vitamin E, odnosno tokoferil acetat kao njegov stabilni oblik, dokazano popravlja mikroreljef kože, što ga čini jednim od najznačajnijih anti-age supstancama u kozmetici. Ublažava postojeće bore, a svojim antioksidativnim efektom sprečava pojavu novih. Vlaži kožu i ima blagi antiinflamatorni efekat, što je posebno pogodno za osetljivu kožu.

Pakovanje: kutija 125ml

Proizvođač: 
Crystal Derma

Slični proizvodi