Ave Pharmaceutical

AveVitB

AveVitB

Ave-vit-B complex sadrži kombinaciju vitamin B grupe. Koristi se kada je potrebna prevencija nedostatka vitamin B, kao dodatni izvor vitamin iz B grupe, kod nedovoljnog unosa putem hrane.
425,00 RSD
Ave Femme

Ave Femme

Ave Femme je preparat namenjen za upotrebu kod trudnica za zdravo planiranje trudnoće ili kod žena koje planiraju trudnoću.
425,00 RSD
AveSept oriblete

AveSept oriblete

Avesept žalfija oriblete su namenjene za olakšanje simptoma upale gornjih respiratornih puteva I promuklosti.
520,00 RSD
AveBrusnica Active

AveBrusnica Active

Avebrusnica je preparat koji je prirodni antibiotic, jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu.
850,00 RSD
AveVitAday

AveVitAday

AvevitAday je kompleks vitamina, minerala I oligoelemenata koji povećava otpornost organizma na virusne I bakterijske infekcije. Uspostavlja imuno-balans organizma.
865,00 RSD
Ave Prostatan

Ave Prostatan

Ave Prostatan je preparat koji sadrži visok procenat nezasićenih masnih kiselina, fitosterola, karotenoida, vitamin A I vitamin E. Svi ovi sastojci zajedno imaju pozitivne efekte na zdravlje prostate.
990,00 RSD
AveFlex

AveFlex

Aveflex sa hijaluronskom kiselinom je preparat koji sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju I bol.
1.190,00 RSD
Ave Immuno

Ave Immuno

ImmunoAve je preparat koji uspostavlja balans I time jača imuni system.
1.390,00 RSD
Ave Likopen

Ave Likopen

LikopenAve je preparat koji sadrži likopen u kombinaciji sa Vitaminom E. Likopen je karotenoid koji se prirodno nalazi u paradajizu I jedan je od četiri najvažnija karotenoida koji se uglanom nalaze u tkivima I krvi.
1.410,00 RSD