Ervamatin losion za kosu

Ervamatin losion za kosu
Ervamatin losion za kosu
Šifra:
1228579
Cena:4.650,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Ervamatin losion za kosu 2x200ml
POVRATI SAMOPOUZDANJE I KOSU SA ERVAMATIN LOSIONOM

Ervamatin losion u svom sastavu ima mnoge fito komponente, koje se mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije. Sve biljke koje se koriste u njegovoj proizvodnji priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedištem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).

Ne poseduje kontraindikacije, a izuzetno efikasno se bori sa ovim problemima i kod muškaraca i kod žena svih starosnih doba.

 

Ervamatin Losion Za Kosu Cena 4650,00 dinara

 

KAPILARNI PROBLEMI

Do gubitka kose mogu dovesti: različiti metabolički poremećaji, upotreba lekova, stresovi, bolesti različitih organa, oštećenja iz spoljašnje sredine, a može biti i marker genetskih bolesti. Kada govorimo o genetici, uglavnom se misli na ćelavost muškog tipa i tu bismo istakli veoma bitnu činjenicu: ne nasleđuje se bolest, već predispozicija za bolest. Ovo je jako bitna činjenica, jer u narodu vlada pogrešno ubeđenje da se nasleđuje bolest i zbog toga ljudi jako brzo odustaju od nastojanja da pomognu sebi. Gubitak kose je pojava koja se vezuje za visok nivo muških hormona u krvi. Međutim, dovoljno je čak i da normalna količina androgenih hormona deluje na genetski predisponirane folikule i da dovede do opadanja kose. Ovu vrstu ćelavosti prouzrokuje povećanje alfa-5-reduktaze u vlasištu.

Gubitak kose može biti prouzrokovan i slabošću kapilarnog korena. Nedovoljna prokrvljenost vlasišta, smanjuje dotok hranjivih materija i kiseonika do samog folikula dlake, što izaziva njegovu distrofiju, a vremenom i potpuno atrofiju folikula.

Masnoća je preterano lučenje lojnih žlezda, koja se manifestuje vidljivom zamašćenoscu vlasišta i same kose. Ona menja pH vrednost vlasišta i predstavlja veoma pogodno tlo za nastanak peruti i infekcije vlasišta.

Perut može biti posledica same gljivične infekcije vlasišta ili različitih dermatoza (masna perut) ili perutanje kao posledica suvoće kože (suva perut). Masnoća i perut remete normalno snadbevanje kiseonikom korena kose, jer zatvaraju pore i na taj način onemogućavaju normalno funkcionisanje kože glave.

Suvoća i lomljivost kose – sunce, vetar, zagađivači i ostali faktori iz spoljašnje sredine prouzrokuju poznate probleme: kosa ostaje bez sjaja, gustine i slabo raste. Ovaj problem nastaje zbog nedostatka kiseonika, koji je neophodan našoj kosi. Takođe, neprestano nošenje kapa, šešira, šlemova, kao i svakodnevno pranje kose mogu da izazovu velika oštećenja korena kose i dovedu do slabljenja korena i opadanja kose.

 

PRINCIP DELOVANJA

Savremena istraživanja otkrivaju da Ervamatin losion deluje u tri pravca:

  • Širi periferne krvne sudove i tako poboljšava dotok hranljivih materija i kiseonika do samog folikula dlake i na taj način ga obnavlja.
  • Blokira štetno dejstvo androgenih hormona na sam koren kose.
  • Deluje protivupalno, i tako pomaže rešavanju problema gljivičnih infekcija vlasišta.

 

PREDVIĐEN TRETMAN

PRVA FAZA

Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenje masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja već postojeće kose. Ova faza može da traje prvi i drugi mesec, što zavisi od problema i stanja u kome se vlasište nalazi.

DRUGA FAZA

Prestaje opadanje kose. Može da traje drugi i treći mesec tretmana.

TREĆA FAZA

Podstiče se rast kose na mestima gde je oštećena i ispala i tamo gde nije potpuno uništen folikul dlake. Treća faza se odvija od trećeg, četvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostećenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opšteg stanja organizma.

 

UPOTREBA

Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2-5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno.

Poboljšanje se manifestuje na razne načine, u zavisnosti od organizma. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i zdrava kosa.

Dužina tretiranja kose Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena  u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno, što je Ervamatin Power losion svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za pomoć pri rešavanju ovih problema kose.

 

 

Proizvođač: 
OPIBRA BRASIL
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi