Ichtyol white krem gel

Ichtyol white krem gel
Šifra:
20276012
Cena:580,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Ichtyol white krem gel 30ml
Ihtiol linija sadrži ICHTHYOL® PALE, visoko prečišćen destilat sedimentnih stena morskog porekla iz perioda mezozoika, bogat sumporom.

Pokazuje široki spektar efikasnosti, zbog čega se koristi za negu problematične kože sklone pojavi akni i rozacee kao i kod pojave peruti.

Deluje na mikrobiološke uzročnike nastanka akni i peruti i smanjuje pojačano lučenje sebuma. Takođe, ihtiol umiruje iritaciju, crvenilo i svrab.

 

ICHTHYOL® PALE je visoko bezbedna supstanca prirodnog porekla koju koža dobro podnosi i tokom duže upotrebe. Ne ostavlja tragove na koži i odeći. Za problematičnu kožu Ihtiol 4%, aloja gel 30% posebna formulacija, lagane teksture, pogodna za masni i mešoviti tip kože visoka koncentracija aloja gela pojačava anti-iritantne efekte i obezbeđuje hidrataciju kože bez parabena bez parfema

 

KOZMETIČKI EFEKTI: neguje i kontroliše stanje problematične i nečiste kože pogodno za masnu kožu, smanjuje stvaranje sebuma umiruje iziritiranu kožu, smanjuje crvenilo i svrab Preporučuje se za negu i tretman kože lica i tela sklone pojavi akni, seboroičnog dermatitisa, razacee i drugih zapaljenskih procesa na koži.

 

KADA I KAKO KORISTITI ICHTYOL WHITE CREAM GEL: ichtyol white cream gel se može koristiti jednom ili više puta dnevno nanosi se ravnomerno, u tankom sloju na prethodno očišćenu kožu

 

Proizvođač: 
Crystal Derma
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi