EXOMEGA krema D.E.F.I.

EXOMEGA krema  D.E.F.I.
Šifra:
3282779369077
Cena:2.100,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

EXOMEGA krema D.E.F.I. 200ml
Za lice i telo * EKSKLUZIVNO * STERILNA emolijentna nega * Patentirani sistem zatvaranja. 0% PARABENA,KONZERVANSA,PARFEMA. Smanjuje suvoću. Umiruje iritacije. ATOPIČNA I VRLO SUVA KOŽA

EXOMEGA D.E.F.I. sterilna emolijentna nega sa aktivnim biljim ekstraktima koja sadrži samo najvažnije sastojke za smanjivanje suvoće i umirivanje iritacija kod atopične i vrlo suve kože.

STERILNA KOZMETIKA Garantovana efikasnost i sigurnost

• Jedinstveni proces u dermokozmetici- sterilnost u toku celog procesa proizvodnje. Sterilizacija celokupne opreme uključene u proces proizvodnje. Patentirana sterilizacija formulacije. Pakovanje u sterilnom okruženju.

• Patentirani sistem hermetičkog zatvaranja D.E.F.I. DEVICE FOR EXCLUSIVE FORMULA INTEGRITY Sprečava bakterijsku kontaminaciju formule. Garantuje sterilnost u toku upotrebe.

• Rigorozni odabir isključivo neophodnih sastojaka.

Rezultati: ova jedinstvena kombinacija koju su razvili istraživački timovi laboratorija Pierre Fabre, jedina je koja garantuje proizvod:  koji će ostati sterilan i zaštićen u toku celog vremena upotrebe  koji je formulisan bez parabena, bez konzervansa i bez materija sa sporednom funkcijom konzervansa. Stoga, EXOMEGA D.E.F.I. proizvodi sadrže samo najvažnije sastojke za vašu kožu.

EXOMEGA garancija Snažni i efikasni aktivni sastojci koji su nežni prema koži.

Formula EXOMEGA emolijentne kreme:

• umiruje iritaciju kože zahvaljujući jedinstvenom i ekskluzivnom aktivnom biljnom ekstraktu-ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi. Ovi 100% prirodni mladi izdanci uzgajaju se na jugozapadu Francuske u skladu sa standardima organskog uzgoja.

• Pomaže u obnavljanju zaštitnog sloja kože zahvaljujući prisustvu Filaxerina® (kombinacija omega 6 esencijalnih masnih kiselina i izvorne materije koja podstiče sintezu filagrina ) i vitamina B3. •

• Vlaži, štiti i dugoročno smanjuje suvoću.

NEUPOREDIVA TEKSTURA EXOMEGA D.E.F.I. krema je glatke teksture koja vraća osećaj ugodnosti, vrlo se lako nanosi i brzo upija. Može se koristiti za negu lica i tela, (bebe, deca, odrasli). Njena dobra podnošljivost na koži testirana je pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na atopičnoj koži.

Način primene: naneti jednom do dva puta dnevno. Posle svake upotrebe uklonite ostatak proizvoda sa kapice i dobro zatvorite tubu. kapica može promeniti boju u toku upotrebe, ali to ne utiče na kvalitet proizvoda. Možda ćete morati malo jače da pritisnete tubu u odnosu na ostale standardne tube, da bi proizvod izašao. To je normalno. Hipoalergena*

*Formulisana tako da smanji rizik od alergijskih reakcija. Svi naši proizvodi sistematično su ispitani i testirani od strane lekara i farmaceuta i svaka proizvodna serija je podvrgnuta rigiroznom testiranju.

Proizvođač: 
Pierre Fabre

Slični proizvodi