Terranova Life drink

Terranova Life drink
Terranova Life drink
Šifra:
10245
Redovna cena:5.070,00 RSD
Cena:4.190,00 RSD
Ušteda:880,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Terranova Life drink 227g 2008
Terranova Life Drink kreiran je za sve koji su odabrali prirodan holistički wellness stil života i predstavlja dobro izbalansiran spoj liofiliziranih biljaka i superhrane čime je u potpunosti zadovoljena paleta prirodnih fitonutritijenata, mikronutritijenata, izbalansiranih proteina, enzima, probiotika, esencijalnih masnih kiselina i digestivnih enzima.

Preporučuje se:

-Osobama koje konzumiraju niskokaloričnu, jednoličnu ili dijetalnu hranu, vegeterijancima i veganima

-Osobama koje su izložene stresu, emocionalnim i intelektualnim opterećenjima

-Sportistima (profesionalnim i rekreativcima)

-Za poboljšanje opšteg stanja organizma

-Hroničnim bolesnicima

-Za jačanje imuniteta

-Kao preventivna zaštita od infektivnih i drugih bolesti

-Osobama koje konzumiraju alkohol

-Za detoksikaciju organizma

 

Treba znati

Terranova Life Drink čine 100% aktivni sastojci bez aditiva, mleka, glutena, šećera, boja, konzervanasa i životinjskih sastojaka.

Kompleks Life Drink-a sadrži izbalansirane protein iz povrća (grašak i pirinač), aktivne sastojke pirinčanih mekinja koje sadrže stotinu poznatih antioksidanata, beta-glukan, fitosterole, vitamin, minerale, CoQ10, karotenoide i alfa-lipoinske kiseline.

Mikroalge (spirulina i hlorela) obezbeđuju izuzetno visok nivo hranljivih materija te se i preporučuju umornima, bolesnima, vegetarijancima i veganima.

Liofilizirano zeleno povrće, šumsko voće i gljive samim procesom proizvodnje zadržali su sva lekovita svojstva što krasi sve Terranova proizvode.

Omega 3-6-9 uljani mix dobijen je iz ulja lana, masline i boražine. Probiotici iz Life Drink-a dobijeni su naprednom tehnologijom kojom se postižu optimalna održivost i digestivna stabilnost. Mikroorganizmi su unapređeni prebiotičkim svojstvima arabinogalaktana iz drvata ariša.

Proizvođač: 
TerraNova
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi